Hoe gaat een traject in de praktijk?

  1. Eerst beginnen we met een uitvoerige analyse van je bedrijf ( swot/online scans ) waarna we de marketingdoelstellingen gaan bepalen waarbij ook gekeken wordt naar de kwaliteit van het imago/identiteit/uitstraling.
  2. In samenwerking met jouw of jouw team gaan we ( als de basis goed staat qua communicatielijnen en plan ) vervolgens operationeel aan de slag met het plan. Een aantal voorbeelden van inzet in het plan: inzet influencer/offline reclame/persberichten/event/SEO/SEA/social media.
  3. Met een periodieke meeting waarin we puntsgewijs afspraken/doelstellingen maken en bespreken, bekijken we de voortgang en breng ik de resultaten overzichtelijk in kaart middels een dashboard.

In de loop der jaren heb ik een groot netwerk in de media opgebouwd en kan ik specialisten inzetten voor een specifieke expertise. Denk aan een fotograaf, design, video/audio producent/influencer ed.

Ik zorg voor de regie in het project en bewaak dat alle ‘’neuzen’’ dezelfde kant opstaan voor jullie.

Hoe werken we samen?

Ik lever een maatwerk traject voor een vaste prijs per maand. Je krijgt een ervaren Marketing & Mediaspecialist waar je met een gerust hart alles aan over kunt laten.

  • Je hoeft het maar te vragen of het wordt meteen geregeld. Heb een tic dat ik niet kan rusten als iets niet af is of is geregeld. Daarbij wil ik voor jou altijd het maximale eruit halen.
  • Ik kan heel snel het totaal overzien.
  • Ik ben erg pro actief en doortastend, maar wel op een prettige afstand.
  • Als een spin in een web kom ik het beste tot mijn recht. Kan goed samenwerken en kan makkelijk de belangen van meerdere partijen inzien.
  • Mensen zien mij als betrouwbaar, makkelijk in de omgang, empathisch, humorvol en professioneel.
  • Ik ben realistisch en eerlijk, dus beloof geen gouden bergen vooraf.

Periodiek overleggen we en nemen we de resultaten en nieuwe plannen door. En omdat er geen meter loopt kunnen we ons volop concentreren op de verbeteringen. Samen maken we snel grote stappen in strategie, communicatie en verkoop.

Ik heb hele scherpe prijsafspraken met: