Media Werkt nieuws

Bij Mediawerkt blijven we altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen in de mediawereld die relevant zijn voor onze relaties. Hieronder treft u onze laatste nieuws aan. 

26-09-2017

Gave Afstudeerstage Media Management

Door William Gilijamse

Afstudeerstage Media Management | Online Marketing

Wie is Mediawerkt?

Een leuk en jong mediabureau uit Utrecht wat als onafhankelijk tussenpersoon fungeert tussen partijen als RTL/Ster/Clearchannel/538/Qmusic/Volkskrant/Interbest en een mooi pakket aan relaties.

Inmiddels werkt Mediawerkt voor Phonak/Lyric/Sensoor/Bloomon/Youbahn/Zorgwerk/Drents Museum/On demand group/Nationale theater en vele meer. Een uitdagend pakket met relaties waarbij service en kennis hoog in het vaandel staat om hun te ondersteunen met hun media inzet.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die zich wil verdiepen in de toekomst van media advies in een steeds meer versnipperde media landschap. Wil jij ons hierbij helpen? Van marktonderzoek tot mediacampagne, van concurrentie analyse tot programmatic, het wordt jouw project. Oké, wel met een beetje hulp van ons natuurlijk… 😉

Wat ga je doen?

Jouw afstudeerstage omvat het ontwikkelen en (deels) implementeren van een zowel strategisch als operationeel marketing- en communicatieplan, gericht op de ontwikkeling van media advies.  Denk hierbij aan een marktonderzoek, concurrentie-analyse, marketingstrategie en -activiteiten, inkopen van media campagnes. Wil jij met veel enthousiasme aan de slag en een actieve bijdrage leveren hieraan?

Wie zoeken wij?

Ben je een 4e jaars student in de richting media-management, commerciële economie, communicatie of marketing op minimaal HBO niveau? Ben je commercieel ingesteld en heb je gevoel voor originele marketing? Ben je creatief, flexibel en hou je ervan om dingen net even anders dan anders te doen? Zijn social media en internetmarketing echt jouw ding? Aarzel dan niet langer en kom bij ons langs of stuur een berichtje via info@mediawerkt.nl.

Wat bieden wij?

We bieden je een unieke en zeer leerzame stage binnen een groeiend bedrijf met een bewezen concept. Daarnaast krijg je een gezellige werkplek op een mooi kantoor in Utrecht. Zittend werken kan bij ons afgewisseld worden met een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Naast een financiële vergoeding krijg je ook heerlijke koffie, een bruisende sfeer op de afdeling en iedere dag een geweldig uitzicht. Je stage is boeiend en afwisselend en je krijgt veel ruimte voor persoonlijke inbreng. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een nieuw concept. En wanneer je het goed doet, mag je van ons blijven na je stage. Mits je dit zelf ook wilt uiteraard.

Delen op: